AC Horsens forstærker truppen med Adam Herdonsson

02.07.2024 12:20

Den 20-årige svensker har skrevet under på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2028.

AC Horsens fortsætter oprustningen frem mod den kommende sæson, og denne gang er det med tilgangen af Adam Herdonsson, der er blevet købt fri af Östers IF.

Adam Herdonsson er blevet tilknyttet på en fireårig kontrakt og tiltræder med øjeblikkelig virkning og har første træningsdag onsdag den 3. juli.

Sportsdirektør Esben Hansen ser store udviklingsmuligheder for Herdonsson og glæder sig til samarbejdet.

- Adam er en god, ung og alsidig spiller med et stort potentiale, og han har allerede spillet førsteholdsfodbold i et stykke tid. Han passer godt ind i vores ambitioner om udvikling og performance, siger Esben Hansen.

Adam Herdonsson har en fortid i IFK Värnamo og på Akademiet i Östers IF, inden han brød igennem på førsteholdet i Östers IF.

Han kan spille højre back og på den centrale midtbane, og han glæder sig til at fortsætte sin gode udvikling i AC Horsens.

- Esben Hansen har fortalt mig om det spændende projekt i klubben, hvor der er fokus på at investere på den rigtige måde i det rette tempo. Der er en klar plan, og AC Horsens ser mig som en del af planen, hvilket giver mig en god fornemmelse. Jeg er en holdspiller, der først og fremmest vil hjælpe klubben med at rykke op, hvor den hører hjemme, og individuelt glæder jeg mig til at udvikle mig teknisk og fysisk i dansk fodbold, der passer godt til mig, siger Adam Herdonsson.