Pokalsucces: Gul 5-0 sejr i Kjellerup

07.08.2024 17:14

Der blev scoret fem vaskeægte angribermål, da AC Horsens spillede sig videre til anden runde af Oddset Pokalen.

Muhamet Hyseni og Sebastian Pingel scorede begge to mål, og Kwaku Karikari scorede et enkelt, da AC Horsens ubesværet gik videre i Oddset Pokal efter en disciplineret indsats mod Kjellerup IF.

Der er masser af eksempler på, at pokalkampe kan være bøvlede for favoritholdet, men sejren til gæsterne var ikke i fare, og allerede i det syvende minut lynede Muhamet Hyseni første gang på en ripost efter en afslutning fra debutanten Oliver Kjærgaard.

I den anden ende måtte Alexander Ludwig agere redningsmand på stregen et par minutter senere, men ellers foregik det mest på Kjellerups banehalvdel.

Hyseni blev dobbelt målscorer i det 18. minut, da han firsttimede bolden i det lange hjørne uden chance for målmanden.

Oliver Kjærgaard var tæt på at få en drømmedebut, da han kort før pausen fik en friløber, men han chippede bolden forbi målet.

Hjemmeholdets bedste mulighed kom i det 51. minut, men Anders Hoff diskede op med en flot fodparade i sin debut i målet.

Karikari lukkede reelt kampen, da han hamrede bolden i kassen efter godt en times spil.

Indskiftede Sebastian Pingel havde kun været på banen i 10 minutter, da han kom på måltavlen første gang. Odilon Kouassi brød fremragende igennem i venstresiden og serverede bolden for Pingel, der tordnede den i nettet.

Fire minutter senere modtog Pingel bolden på kanten af feltet, tog et træk og udplacerede målmanden med et knastørt skud.

Dermed sluttede det 5-0, og AC Horsens undgik skader.

Kampen bød på debut til Anders Hoff, Oliver Kjærgaard, Abdul Moro og Yamirou Ouorou.

Der foretages lodtrækning til næste runde af Oddset Pokalen fredag den 9. august klokken 15.00.

AC Horsens skal i kamp igen allerede på søndag den 11. august klokken 13.00, når turen går til Capelli Sport Stadion for at møde HB Køge. AC Horsens arrangerer udebanetur – klik her for at læse mere om turen.

Kjellerup IF – AC Horsens 0-5 (0-2)
0-1 Muhamet Hyseni (7.)
0-2 Muhamet Hyseni (18)
0-3 Kwaku Karikari (63.)
0-4 Sebastian Pingel (75.)
0-5 Sebastian Pingel (79.)

AC Horsens: Hoff, Kolskogen (Stanisic, 64.), Ludwig, Roslyng, Christ, Toftegaard (Moro, 73.), Kouassi, Kjærgaard, Nehmé (Herdonsson, 64.), Hyseni (Pingel, 64.), Karikari (Ouorou, 73.)

Tilskuere: 325