AC Horsens forstærker truppen med Emil Frederiksen

31.08.2024 11:01

Emil Frederiksen er lejet i Rosenborg og skal repræsentere AC Horsens resten af denne sæson.

AC Horsens har haft et travlt og stærkt transfervindue, og ”de gule” kan her på en af de sidste dage i vinduet præsentere endnu en markant forstærkning i form af Emil Frederiksen, der var en stor profil i Sønderjyske Fodbold, inden han for et år siden blev solgt til den norske storklub Rosenborg.

Emil Frederiksen møder ind til sin første træningsdag på mandag, og han kan få debut allerede i onsdagens pokalkamp mod Viborg F.F. på Nordstern Arena Horsens.

Sportsdirektør Esben Hansen kender Emil Frederiksen fra deres fælles fortid i Sønderjyske Fodbold, og han glæder sig til gensynet.

- Emil har offensiv topkvalitet på det, vi manglede mod Hvidovre og i andre opgør – han kan dræbe kampe. Han er rigtig god til at score mål og assistere, og han arbejder hårdt. Han er en rigtig stærk tilføjelse til en i forvejen potent offensiv og giver os en ekstra dimension, siger Esben Hansen.

Emil Frederiksen ser frem til at iføre sig den gule trøje.

- Jeg har haft nogle gode snakke med Esben Hansen og Martin Retov, og jeg er rigtig glad for at få muligheden for at spille for AC Horsens. De har fremlagt et spændende projekt, der skal føre klubben tilbage til Superligaen, og det vil jeg gerne hjælpe med. Jeg er sulten efter at spille og vise mig godt frem, og jeg glæder mig til at komme i gang, siger Emil Frederiksen.

Emil Frederiksen får trøje nummer 22.