Børneudviklingstræner på besøg i samarbejdsklubberne

01.10.2024 12:56

Klubberne i Insero Klubsamarbejdet kan se frem til jævnlige besøg af Andreas Koefoed Petersen, der er børneudviklingstræner i AC Horsens.

AC Horsens ønsker som den store klub i området at påtage sig et ansvar for at være med til at udvikle børnetræningsmiljøerne, og Andreas Koefoed Petersen vil være ”manden i marken” med viden, træningsøvelser og sparring.

Hvis man tager et kig på hans kalender, så er der allerede booket mange møder og træningssessioner ude hos klubberne i Insero Klubsamarbejdet, og der er plads til endnu flere besøg.

- Hele formålet er at blive mere synlige og hjælpe vores i forvejen gode børnetræningsmiljøer ved at understøtte dem og hjælpe trænerne med sparring, hvis de ønsker det. Vi oplever, at tid er den store udfordring, men det er idegenerering også. Ofte kommer man som træner lige fra arbejde, og hvilke øvelser skal man lige sætte børnene i gang med? Det kan godt være en udfordring, siger Andreas Koefoed Petersen og fortsætter:

- Vi har allerede været ude i nogle samarbejdsklubber for at lave inspirationstræning, og hvis man har et ønske om det, så kan det sagtens lade sig gøre. Det kan også være, at en træner gerne vil have supervision og feedback på sin træning, og vi hjælper faktisk gerne med alt, der kan hjælpe dem på banen. Indtil videre er der planlagt besøg hos 12 forskellige klubber hver måned, og man er altid velkommen til at kontakte mig, lyder det fra Andreas Koefoed Petersen.

Trænerne henter også inspiration, når AC Horsens hver mandag sender et katalog med øvelser for U8-U12 ud til samarbejdsklubberne med læringsmål, fokuspunkter osv., og mange synes, det er en stor hjælp.

Der har desuden været stor efterspørgsel på trænerkurser fra trænerne i Insero Klubsamarbejdet, og AC Horsens har derfor besluttet at oprette C1- og C2-kurser.

AC Horsens afholder det første C1-kursus søndag den 27. oktober, og der er 14 pladser. Tilmelding vil være efter først til mølle-princippet og skal ske via egen klub.

- Det vil være gratis for trænerne fra samarbejdsklubberne, der kan få brugbar viden, ny inspiration og praktisk erfaring, og det vil være godt for børnetræningsmiljøet i Horsens, for hvis vi kan løfte trænerne, så løfter vi også miljøet, siger Andreas Koefoed Petersen.

Hvis du har lyst til at få besøg af AC Horsens’ børneudviklingstræner, så kan han kontaktes på [email protected]

Man kan tilmelde sig C1-kurset ved at klikke på dette link (husk at det er klubben, der skal tilmelde træneren).

Læs mere om C1-kurset via dette link.