Bliv sponsor


Velkommen til AC Horsens

Vi byder indenfor til en ny og spændende fremtid i AC Horsens’ netværk.

Et samarbejde med AC Horsens betyder, at du kan opleve fodbold, forretning og fornøjelse gå op i en højere enhed samtidig med, at du får adgang til et meget attraktivt netværk og mulighed for at invitere samarbejdspartnere, kunder og medarbejdere til unikke oplevelser. AC Horsens’ netværk har plads til alle virksomheder - store som små, og er et af områdets største erhvervsnetværk.

Fodbolden er omdrejningspunktet, men netværket er den vigtigste medspiller, og vi arbejder hele tiden på at optimere netværket, så vores sponsorer får maksimalt udbytte af sponsoratet.

Vil du udvide netværket for dig selv og din virksomhed, er vores Handelsnetværk et af områdets største erhvervsnetværk. Netværket har fokus på vækst ved skabelse af nye forretningsforbindelser enten i grupperne eller via gruppernes netværk.

Fleksibilitet er nøgleordet for vores sponsorkoncept, for vores sponsorer har vidt forskellige behov og ønsker til et engagement i AC Horsens. Derfor er det op til den enkelte virksomhed, i dialog med os, at sammensætte sin egen skræddersyede løsning ud fra vores ydelser. Det skaber grundlag for en attraktiv samarbejdsaftale.

AC Horsens tilbyder tre produktkategorier, som danner basisgrundlag for indholdet i de sponsorattyper, som tilbydes:

  • Hospitality: Tribunebilletter, VIP-billetter, rejser og arrangementer - Se sponsorvideo, hvor du kommer bag kulisserne til et VIP-arrangement

  • Eksponering: Elektronisk eksponering via LED-bander og storskærme, faste bander, annoncer, kampsponsorater, samplings m.v.

  • Netværk: AC Horsens´ netværk på både forretningsmæssigt, personligt og relationsmæssigt plan via AC Horsens´ handelsnetværk, temamøder, foredrag, erhvervsmesse og andre arrangementer for sponsorkredsen

Sammen ser vi på dine behov og skræddersyr et sponsorat ud fra en lang række muligheder.

Kort sagt: Vi hjælper med, at du får de ydelser, som du har brug for, så du får størst mulig værdi for dit sponsorat.

ACH Sponsorkoncept download         Talent Sponsorkoncept

Sponsorstrategi

• Løbende udvikling af et systematisk sponsorkoncept og aktiveringstiltag for sponsorer

• Vedvarende sponsorkommunikation, konstant opfølgning, tilgængelighed samt kvalitet ved praktisk implementering i form af aktivering og CRM-sponsorstyring

• Professionalisering i alle forhold

Sponsorpolitik

AC Horsens sponsorpolitik bygger på en målsætning om at skabe unikke og aktive samarbejder og udvikle udvekslingsområder mellem erhvervsliv og elitesport. AC Horsens vil som udbyder af sportssponsorater vedvarende stille høje krav til egen metode og virke i hvert samarbejde bl.a. gennem et veludviklet servicekoncept og et fokus på den enkelte virksomheds særlige egenskaber, behov og forventninger.

Der er stort fokus på produktudvikling inden for kerneproduktområderne; netværk, hospitality og eksponering. Udviklingen af produkterne sker i samarbejde med sponsorer og samarbejdspartnere. Der er plads til kreativitet, kompetence- og erfaringsudveksling både fagligt og praktisk.

AC Horsens har i dag omkring 400 sponsorer på forskellige niveauer og lægger vægt på, at gøre et sponsorat til en oplevelse med individuel behandling, tæt relationsopbygning, samhandelsfora og gensidig udveksling af viden mellem AC Horsens og samarbejdspartnerne.

Ønsker du mere information om mulighederne som sponsor i AC Horsens, så kontakt en af os i salgsafdelingen:

Morten Holmer

Salg | Marketing | Netværk

 

Tlf.: 7178 7931

Tonny W. Jensen

Key Account Manager

 

Tlf.: 2381 5011

twj@achorsens.dk