Sejr til U14 efter en god kamp

10.06.2021 16:52

Flot sejr over SønderjyskE.

AC Horsens’ U14-hold spillede lørdag ude mod Haderslev, og ”de gule” kørte hjem med en sejr på 1-2.

AC Horsens spillede 50 gode minutter, hvor de gule talenter især i første halvleg var gode både med og uden bold. Haderslev jagtede en scoring i de sidste 20 minutter, hvor gæsterne blev lidt for passive, men forsvarede kampen hjem.

Haderslev komr foran efter et tidligt indlæg, hvor de headede den flot ind. AC Horsens fik momentum efterfølgende og kom på 1-1 efter en bold i sønderjydernes bagrum. 1-2 scoringen kom ligeledes efter en bold i bagrum (noget AC-drengene havde snakket om, kunne gøre ondt på dem).

Cheftræner Simon Aaes udtaler:

- Vores første 50 minutter er rigtig gode, gameplanen vi havde snakket med spillerne om blev fulgt, og Haderslev havde svært ved at komme i pres og spille forbi vores. Spillerne fortjener ros for at turde at følge planen, arbejde stenhårdt og have modet til at spille de situationer de nu engang var kommet i. Ligeledes er det stærkt at se hvor meget det betyder for dem at forsvare målet og føringen hjem, fortæller Aaes og fortsætter:

- Vi lægger hele tiden på i spillet med bolden, men snakkede dog efter kampen kort omkring at bevare roen med bold, når det hele spidsen til. Her kunne vi godt have været skarpere (de sidste 20 minutter), vores signaler i presspillet og rollerne heri er blevet tydeligere, hvilket viser hvor store steps denne årgang tager for tiden, lyder det fra Aaes.

Haderslev – AC Horsens 1-2 (1-1)
1-0
1-1 Rinor Rexhepi (Villads Gindeberg)
1-2 Rinor Rexhepi (Villads Gindeberg)