U19: Nederlag trods gul føring i Brøndby

23.06.2021 08:38

AC Horsens måtte indkassere et 1-2 nederlag i Brøndby.

AC Horsens’ U19-mandskab spillede lørdag sidste kamp i U19 Ligaen, hvor det blev til et snævert 2-1 nederlag, efter holdet havde ført længe.

Fra start bagte solen ned over spillerne, som bød hinanden op til dans. Anders Hoff i det gule mål viste ved flere lejligheder prøver på, hvor dygtig han er, og i den anden ende havde ”de gule” ved flere lejligheder optræk til farlige situationer, som ikke altid blev spillet helt store.

Efter 37 minutter scorede Julius Hansen til 1-0 for AC Horsens, da Enrico Singh smed et indlæg ind i hovedet på U17-topscoren, som ved dagens lejlighed - sammen med Selius Gindeberg - spillede for U19-mandskabet.

Fra 2. halvleg start satte hjemmeholdet sig på begivenhederne, men den gule defensiv stod solidt.

Brøndby fik dog udlignet med 10 minutter igen efter en omstilling, hvor der til sidst var en masse klumpspil inde foran mål. Og kort efter kunne Brøndby juble igen, da en dyb stikning inde foran mål blev sparket i mål.

Til sidst pressede ”de gule” på for en udligning, men Alem Sabic fik ikke sparket sit fine tilbud i mål, og derfor endte sidste kamp med en Brøndby-sejr.

Cheftræner Christian Hansen så fine momenter, men forventer også en anden robusthed i den nye sæson:

- I dag spiller vi en helt lige 1. halvleg mod Brøndby, mens 2. halvleg er Brøndbys, og desværre har der været lidt for mange af disse kampe, hvor vi i 2. halvleg ikke har kunnet stå distancen - det skal vi ændre til den nye sæson, hvor vi forhåbentlig ikke får corona-afbrydelser og derfor kan få en normal opstart. Det glæder vi os til, slutter Christian Hansen.

Brøndby - AC Horsens 2-1 (0-1)
37' - 0-1 - Julius Hansen (Enrico Singh)
80' - 1-1 - Valdemar Kwasniak
85' - 2-1 - Giran Pyne-Cole