Tonny Brochmann til AC Horsens

Tonny Brochmann vender hjem til AC Horsens

20.07.2021 13:30

Efter en flot karriere i norsk fodbold vender Tonny Brochmann hjem til AC Horsens, som han forlod for nøjagtig 10 år siden, og han har skrevet under på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2022.

De seneste 10 år har han repræsenteret Sogndal IL, Sandnes Ulf, FK Jerv, Stabæk og Mjølndalen, og nu er han altså tilbage på Langmarksvej, hvor en uges prøvetræning har banet vejen for kontrakten.

- Tonny Brochmann har set rigtig godt ud på træningsbanen og leverede senest en god præstation i træningskampen mod FC Fredericia, så vi er glade for, at han nu bliver en permanent del af truppen. Han kommer hjem til AC Horsens med en masse erfaring i bagagen efter 10 år i Norge, og vi får en lidt anden type ind, end vi har i forvejen. Vi glæder os til at se ham i den gule trøje igen, fortæller sports- og talentchef Niels Erik Søndergård.

"Lige nu er jeg glad for at være hjemme, og jeg glæder mig ekstremt meget til at spille på CASA Arena Horsens igen"

Tonny Brochmann

Cheftræner Jens Berthel Askou har på nærmeste hold set Brochmann gøre en god figur den seneste uges tid.

- Tonny Brochmann tilfører vores offensiv andre kompetencer, end vi har i forvejen i form af den generelle ro, han har i sit spil og evnen til at tage fat i bolden og træffe gode beslutninger i små rum, hvilket forhåbentlig kan øge vores effektivitet foran mål. Han er en voksen mand, der hviler i sig selv og passer godt ind i gruppen, og han brænder allerede for AC Horsens, hvilket er en kæmpe fordel for os, og vi er super glade for at få ham med ombord, siger Jens Berthel Askou.