Alliancen x Førsteholdet

Hele førsteholdstruppen bliver medlem af Alliancen

07.10.2024 06:01

Den loyale opbakning fra stemningstribunen har fået førsteholdet til blive medlem og støtte Alliancen økonomisk.

Fanscenen i AC Horsens har været inde i en positiv udvikling gennem de seneste sæsoner, og opbakningen var også fremragende i lørdags på away, da AC Horsens vandt med 2-1 over FC Fredericia på Monjasa Park

Fanklubben Alliancen møder også talstærkt op til hjemmekampene, og spillertruppen har besluttet at give noget tilbage i form af en økonomisk håndsrækning hver eneste måned.

Anfører Matej Delac sætter her et par ord på initiativet:

- Alliancen har været bag os fra dag ét, og de støtter os i medgang og modgang. Vi er taknemmelige for støtten og præsenterer det her initiativ for nye spillere, når de skifter til AC Horsens, så de får en forståelse af, at fansene er vigtige for klubben og kulturen i AC Horsens, siger Matej Delac.

Alliancen blev stiftet i 2022 af HHX-studerende og har udviklet sig meget og i en positiv retning, så Alliancen nu er blevet en officiel fanklub, som i øjeblikket har 93 betalende medlemmer + førsteholdstruppen, og medlemstallet er støt stigende.

- Vi er rigtig glade for opbakningen, og vi kan kun opfordre til at blive en del af Alliancen, for vi spiller flot fodbold, og forhåbentlig vil kombinationen af fællesskabet og gode oplevelser på stadion tiltrække endnu flere fans, siger Matej Delac.

Hvis man har lyst til at høre mere om Alliancen, så har de fået deres egen podcast, hvor de efter hver kamp samler op på stort og småt. Find podcasten her.