Gul uge: AC Horsens hentede den anden sejr i træk

22.08.2021 15:57

Musonda og Tengstedt scorede målene i 2-1 sejren over Jammerbugt FC.

I torsdags vandt AC Horsens med 2-1 over Vendsyssel FF, og i dag gentog ”de gule” bedriften med en 2-1 sejr over Jammerbugt FC.

Lubambo Musonda kronede en flot hjemmebanedebut med målet til 1-1, og han blev fortjent kåret til Man of the Match af fansene.

Det var ellers gæsterne, der kom bedst fra land på CASA Arena Horsens, for der var kun spillet en håndfuld minutter, da Nikolaj Lyngø med en noget utraditionel scoring bragte gæsterne i front.

Hjemmeholdet rystede hurtigt scoringen af sig og jagtede udligningen, og den kom fuldt fortjent i det 16. minut, da Thomas Santos fandt Magnus Riisgaard Jensen ved bageste stang. Han headede bolden på tværs til Musonda, der headede den over stregen.

Fem minutter senere var formstærke Casper Tengstedt tæt på at score til 2-1, men hans hårde afslutning med venstreskøjten landede på ydersiden af stolpen, og Magnus Riisgaard Jensen havde et godt tilbud efter en halv times spil, men keeperen stod i vejen.

Kort før pausen var Tengstedt på spil igen, og han måtte endnu engang se sit skud prelle af på træværket – denne gang et kvalificeret skud på overliggeren.

AC Horsens fortsatte med at have massiv boldbesiddelse efter pausen, og optakten til sejrsmålet stod Casper Tengstedt bag, da han udnyttede en fejl i Jammerbugt-defensiven og satte turboen til. Han blev nedlagt med ulovlige midler i feltet, og dommeren pegede på pletten. Tengstedt tog ansvar og placerede bolden knaldhårdt og fladt, og selvom keeperen valgte den rigtige side, så kunne han ikke stille noget op.

AC Horsens spiller udekampe mod Lyngby søndag den 29. august klokken 14.00 og næste hjemmekamp er søndag den 12. september, når FC Fredericia gæster CASA Arena Horsens.

AC Horsens – Jammerbugt FC 2-1 (1-1)
0-1 Nikolaj Lyngø (5.)
1-1 Lubambo Musonda (16.)
2-1 Casper Tengstedt (66.)

AC Horsens: Delac, Santos (Frantsen, 73.), Gomez, Kiilerich, Lange, Musonda, Drachmann (Brochmann, 64.), Kruse (Gemmer, 46.), Qamili (Sigurdarson 64.), Tengstedt, Riisgaard Jensen.

Jammerbugt FC: Sørensen, Mortensen, Lyngø, Kamara, Larsen (Ogberahq, 81.), Sloth, Nilsson, Natami (Pedersen, 46.), Møller, Bytuqi, Høgh (Nuh, 64.).

Advarsel, AC Horsens: Ingen.

Advarsel, Jammerbugt FC: Sloth (38.), Lyngø (66.)