Divisionsspillere på besøg hos Groundcollege

11.10.2021 12:47

Masser af glade børn fik besøg på GroundCollege.

- Hej Thor Lange, må vi kalde dig tordenguden Thor?

Sådan blev Thor Lange mødt af alle de forventningsfulde drenge og piger på GroundCollege i FC Horsens.

Thor svarede, at det var ok og gik derefter i gang med en kamp på 2 mål, hvor der hele tiden var kommentarer til og fra Thor.

På banen i Hatting-Torsted blev Magnus Riisgaard Jensen bedt om at bøje sig ned, så han var til at dække op på hjørnespark. Selvfølgelig gjorde han det, og forsvaret fik bolden væk. Lidt efter scorede Magnus et mål på en helflugter til stor anerkendelse fra modstandernes målmand.

Janus Drachmann og Mikkel Lassen spillede fodbold med og mod alle drenge og piger i Stensballe, hvor især Janus dirigerede med sine medspillere, som var det på CASA Arena Horsens, kampen blev spillet.

Dagene var sammensat sådan, at alle spillere på Groundcollege oplevede at spille på hold med en fra AC Horsens’ divisionshold.

To meget sjove og inspirerende dage for alle vore deltagere på Groundcollege ude i de tre samarbejdsklubber: FC Horsens, Hatting-Torsted og Stensballe IK.

GroundCollege er et tilbud om en ekstra ugentlig træning, hvor AC Horsens’ akademitrænere tilrettelægger og udfører en træning ude i samarbejdsklubberne.

Træningen har fokus på at forbedre individuelle kvaliteter og styrke drengenes og pigernes kompetencer i spil.

Du kan stadig nå at tilmelde dig. Se tilbud på www.groundcollege.dk