Flyvende offensiv sikrede AC Horsens storsejr mod AaB

20.10.2021 12:24

Tredje sejr i træk til "de gule"

”De gule” fra AC Horsens kunne lørdag spille sig til den tredje sejr på stribe, da de rød-og-hvid-klædte fra Aalborg kom på besøg, og det skulle de vise sig at gøre på ganske overbevisende manér.

Måltavlen havde kun lige rundet de 10 minutter, da hjemmeholdet bed fra sig for første gang i kampen. Det var Oscar Bjørnskov som var på spil, og det skulle vise sig ikke at være sidste gang i kampen. Den teknisk dygtige kantspiller blev spillet fri i feltet af Hjalte Toftegaard, og sikkert kanonerede Oscar bolden op i det lange hjørne med venstrebenet.

Og i kategorien flotte mål skrev Emil Rosenberg sig også ind 20 minutter senere, da han med en følt inderside curlede bolden helt op i det lange hjørne til 2-0. AaB svarede dog hurtigt igen og reducerede til 2-1 kort efter. Målfesten var ikke slut her, og ”de gule” fik udbygget føringen lige inden pausefløjt. Her var det en velspillende Julius Hansen der spillede angrebskollega Jetmir Beluli fri i feltet, og den stærke skarpretter svigtede ikke. På en resolut first-timer sparkede han bolden i kassen til pausestillingen 3-1.

Det var en 2. halvleg der fra start lige skulle sætte sig. Spillet bølgede lidt frem og tilbage, og både AC Horsens og AaB fik spillet sig frem til et par halve muligheder. Men godt en times tid inde i kampen var det som om, at fanden tog ved selvsamme Oscar, som scorede kampens første mål. På bare to minutter gjorde han det til både 4-1 og 5-1 efter flot forarbejde fra Julius Hansen. Og selvom kampen herefter reelt var lukket, så var det et hjemmehold, der fortsat så ud til at være sultent efter mere. Og Oscars kantkollega Nikolai Vestergaard ville således også lege med et par minutter senere, da Hjalte Toftegaard for anden gang var at finde i oplæggerens rolle. Nikolai viste flot individuel kvalitet, da han først runde et par AaB-spillere på kanten af feltet inden han lukkede og slukkede med en hård afslutning til slutresultatet 6-1.

U17-cheftræner Mads Søvndal var efter kampen stolt af at se så sultne og ærgerrige spillere på sit hold:

- Det vigtigste for mig i dag er, at jeg fik et hold at se, der på intet tidspunkt stillede sig tilfreds. Spillerne var hele tiden sultne og ærgerrige efter mere, og da vi scorede til 4-1, trykkede vi bare endnu hårdere på speederen. Det er det mindset, der skal til for at komme længere end bare U17 Ligaen, og på dette parameter gør drengene mig sgu stolt i dag. Og så har vi nogle offensive spillere i dag, der bare viser utrolig stor individuel kvalitet. Kæmpe ros til Oscar, der i dag fik forløst noget af alt det vi alle sammen ved, at han rummer, siger Mads Søvndal.

AC Horsens - Aalborg BK 6-1 (3-1)
’11: 1-0 Oscar Bjørnskov (Hjalte Toftegaard)
’35: 2-0 Emil Rosenberg (Nikolai Vestergaard)
’38: 2-1 Oscar Meedom
’43: 3-1 Jetmir Beluli (Julius Hansen)
’60: Gult kort Filip Jeppesen
’65: 4-1 Oscar Bjørnskov
’67: 5-1 Oscar Bjørnskov (Julius Hansen)
’69: 6-1 Nikolai Vestergaard (Hjalte Toftegaard)