U19: Nehmé blev matchvinder med lynmål mod Esbjerg fB

09.05.2022 04:47

AC Horsens sætter tre point ind på kontoen med sejr over Esbjerg fB.

AC Horsens’ U19-mandskab vandt lørdag 0-1 ude mod Esbjerg. Allerede efter 40 sekunder sendte Angelo Nehmé gæsterne i front efter flot forarbejde af Joachim Nielsen.

I de første 20 minutter var gæsterne mest på bolden og skabte flere fine situationer, som ikke blev sparket i kassen. Hjemmeholdet åd sig dog ind i kampen og havde en god håndfuld hjørnespark i 1. halvleg. Dog stod gæsternes defensivt solidt, og Andreas Hermansen i buret tog sig af de ting, som kom.

Efter pausen fortsatte hjemmeholdet med at have bolden mest, men gæsterne stod stærkt på banen, og Stagaard, Kiilerich og Wagner tog sig af de ting, som kom deres vej nede i den gule defensiv.

Gustav Jørgensen og Julius Hansen kunne begge have udbygget gæsternes 1-0 føring, men blandt andet overliggeren stod i vejen, og så endte kampen fortjent med en sejr til gæsterne, som cheftræner Christian Hansen var glad for:

- Det er ikke vores bedste kamp med bolden, men vi arbejdede stenhårdt for hinanden og i holdets tjeneste, og så holder vi Esbjerg væk fra nogle nævneværdige chancer. Omvendt kan vi godt lave et mål eller to mere - især i starten af kampen og slutningen har vi store muligheder. Det var dejligt at få Angelo på tavlen igen, og generelt bliver vores offensiv farligere og farligere, mens vores defensiv i dag var bundsolid - et virkelig stærkt udtryk, som fortjent gav os 3 point, lyder det fra Hansen.

På tirsdag spiller U19 hjemme mod FC Midtjylland. Kampen fløjtes i gang 18.00.

Esbjerg - AC Horsens 0-1 (0-1)
1’ - Angelo Nehme (Joachim Nielsen) - 0-1

På billedet: Andreas Hermansen