Matej committer sig til AC Horsens og ambitionen om tilbagevenden til 3F Superligaen

22.12.2023 09:00

AC Horsens' anfører Matej Delac har forpligtet sig til at hjælpe klubben tilbage i 3F Superligaen ved at forlænge sin kontrakt, så han bliver i klubben frem til sommeren 2027.

Den 31-årige målmand, der skiftede fra Chelsea for fem et halvt år siden, har spillet 161 kampe for "de gule".

Matej, der har markeret sig som klubbens bedste spiller i denne sæson, mener, at klubben nu har et reelt potentiale til at vende tilbage til den bedste række i dansk fodbold. 

- Det er ingen hemmelighed, at resultaterne ikke har været som forventet, men for mig er det vigtigt at være en del af et godt projekt, og jeg er ikke i tvivl om, at det vil lykkes os at blive en etableret del af 3F Superligaen, siger han.

- Jeg er her for at præstere på banen og for at være med til at opbygge en god kultur, tilføjer han.

AC Horsens er glade for at sikre sig en spiller, der også er en leder i omklædningsrummet og en god ambassadør for klubben.

- Matej er en fantastisk fyr og en fantastisk målmand, som er topprofessionel både på og uden for banen, siger AC Horsens' direktør Kristian Nielsen.

- Han er en kulturbærer, som også bliver utrolig vigtig i de kommende år som en del af vores nye projekt. Han vil redde mange point for os på banen, og uden for banen vil han fortsætte med at have en positiv indflydelse i omklædningsrummet. 

Forlængelsen af samarbejdet med Matej betyder meget for alle i AC Horsens, og jeg er sikker på, at det også er en stor dag for vores fans, slutter Kristian Nielsen.