James Gomez til Sparta Prag

AC Horsens sælger James Gomez til Sparta Prag

19.07.2023 09:00

Den stærke forsvarsspiller skifter til de tjekkiske mestre med øjeblikkelig virkning.

James Gomez satte første gang sine ben på Langmarksvej, da han som 17-årig var til prøvetræning, og her viste han prøver på sit store talent.

Siden blev han lejet i den gambiske storklub Real de Banjul, og lejeopholdet blev vekslet til en permanent aftale.

Han har været igennem en fantastisk udvikling som menneske og fodboldspiller, og nu er han blevet solgt til den tjekkiske storklub Sparta Prag.

Sports- og talentchef Niels Erik Søndergård er stolt over den udvikling, James Gomez har været igennem i AC Horsens.

- AC Horsens har en fantastisk historik med at hente talenter og udvikle dem til at blive interessante for større klubber, og vi ser det som en stor cadeau, at vi har formået at sælge til en klub som Sparta Prag, der netop har vundet mesterskabet og har tradition for at spille med i toppen af rækken og i europæisk fodbold.

- James var en spinkel og genert gut, da han trænede med som 17-årig, og det er fantastisk at se den udvikling, han har gennemgået til at være en voksen mand med selvtillid på og uden for banen. Han havde ikke fodboldmæssigt det bedste forår, men i efteråret satte han en tyk streg under sin klasse og store potentiale, og nu er tiden kommet til nye og større udfordringer. Hele organisationen i AC Horsens kan med stolthed se på det her flotte klubskifte og James’ udvikling, for mange har en andel i, at han er lykkes på og uden for banen, siger Niels Erik Søndergård.

James Gomez nåede at spille 80 kampe for førsteholdet.