AC Horsens fortsætter arbejdet med at skabe faciliteter i superligaklasse

11.10.2024 10:35

Den 1. oktober inviterede AC Horsens klubbens fans til indvielse af de nye træningsfaciliteter på Nordstern Arena Horsens, og næste skridt bliver en gennemgribende modernisering af klubbens facade.

AC Horsens har investeret massivt i at skabe de optimale rammer for hele organisationen, og den 1. oktober klippede borgmester Peter Sørensen snoren til to nye træningsbaner i topklasse.

Næste skridt i den store opgradering er en gennemgribende modernisering af facaden i det sydøstlige hjørne ved Indgang 7 og på den østlige side af tårnet, som også omfatter indgangen til spillertunnelen med vestibule.

Moderniseringen af facaden sker for at forbedre forholdene for hele organisationen og ikke mindst spillerne, som kan glæde sig over, at bestyrelsen endnu engang prioriterer at optimere forholdene for den sportslige sektor.

- Vi har allerede forbedret faciliteterne markant, så træningsbaner, omklædningsrum, motionsrum, behandlingsrum og taktikrum er i superligaklasse, og vi arbejder fortsat på at skabe de mest optimale rammer. Vi påbegynder snart arbejdet med facaden, der skal tage stadion til næste niveau, og flere forbedringer er på vej, siger bestyrelsesmedlem Adam S. Binnie.

De positive udtalelser fra bestyrelsen kommer i kølvandet på, at træningsbanerne er blevet fuldstændig ombygget med nyt græs, vandingssystemer og hegn, hvilket bringer dem op på et superliganiveau, der matcher banen på Nordstern Arena Horsens.

Førsteholdets omklædningsrum er blevet væsentligt forbedret, og U19/Young AC Horsens' omklædningsrum er helt nye, så de begge er state-of-the-art. Behandlingsrummet er blevet flyttet og omorganiseret for at forbedre den professionelle pleje af klubbens spillere. Der er indkøbt og installeret nye koldtvandsbassiner, så spillerne kan opnå den bedst mulige restitution.

På tredje sal er taktikrummet blevet forbedret markant, så det også er på absolut topniveau, og en række gode samarbejdspartnere har udført det praktiske arbejde: Østjysk Tømrer, Dagnæs Glaslager, C-Solution, Grafisk Forum og Format.

AC Horsens' gode samarbejdspartnere Meldrup Pugholm og Tømrermester Lars S skal udføre arbejdet med facaden, som er planlagt til at gå i gang senere på året.