AC Horsens-direktør gør status ovenpå transfervinduet: Vi nåede vores mål

08.02.2024 15:09

Planen var at forynge og forstærke truppen, og det er lykkes.

Transfervinduet blev lukket for en uges tid siden, og der var som sædvanlig meget aktivitet og mange rygter på sidstedagen, men der var ro på i AC Horsens-lejren i de sidste dage.

Det har ellers været et travlt vindue, og status er, at ”de gule” har forlænget kontrakterne med Matej Delac, Hjalte Toftegaard og Anders Hoff, og der er kommet nye ansigter i form af Julius Madsen, Manny Perez, Simon Becher, Rogers Mugisha, Omar Jarju, Odilon Kouassi og Sory Traore, mens der er taget afsked med Aron Sigurdarson, Edmilson Santos, Jacob Buus, Albert Ejupi og Lukas Wagner.

Anders K. Jacobsen, Anders Hoff og Gabriel Kehinde Victor spiller sæsonen færdig på lejeaftaler i andre klubber.

Derudover har AC Horsens oprustet på og uden for banen med ansættelsen af transitionstræner Mattar M’Boge, etableringen af afdelingen players care department og fuldtidsansættelsen af Akademiets fysiske træner Sean McColl.

AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen kan se tilbage på en travl, men god periode for AC Horsens.

- Vi havde en ambition om at forstærke klubben med etablerede spillere, der kan hjælpe os fra dag ét, og det er vi lykkes med, men vi har også hentet unge, talentfulde spillere, der bliver en gevinst for os måske allerede nu, men i hvert fald på den lange bane. De skal selvfølgelig have tid til at vænne sig til en fuldtidsprofessionel tilværelse i AC Horsens, og vi har et setup, der er klar til at støtte dem på alle tænkelige måder på og uden for banen, siger Kristian Nielsen.

AC Horsens er lykkes med at sammensætte en trup, hvor gennemsnitsalderen er bragt gevaldigt ned, og der er stadig en rutineret rygrad med spillere som Matej Delac, Søren Reese, Oliver Stanisic, Alexander Ludwig og Jakob Ankersen.

- Vi har vel aldrig haft en trup med flere landskampe end i øjeblikket, hvor 12 spillere har repræsenteret diverse landshold, og det fortæller noget om kvaliteten og potentialet, forklarer Kristian Nielsen.