AC Horsens søger værtsfamilier

04.06.2021 10:46

Kunne I tænke jer at blive værtsfamilie for en ung, seriøs sportsmand?

Det går rigtig godt på AC Horsens’ akademi, hvor talenterne sprudler og leverer gode resultater.

Den flotte udvikling med især oprykning til Liga, hvor alle akademihold i AC Horsens spiller mod de bedste hold i Danmark, har givet mange henvendelser fra spillere udefra, der rigtig gerne vil spille i den gule trøje.

Samtidig er det unikke skolemiljø, hvor alle akademihold fra U-14 til U-19 træner 4 gange om ugen i skoletiden, meget eftertragtet.

Denne kombination af et virkelig godt elitemiljø, hvor vejen til drømmen om at blive professionel fodboldspiller er en mulighed, og et uddannelsesmiljø med høj faglighed og plads til træning på optimale tidspunkter, giver henvendelser fra ungdomsspillere med et højt niveau.

AC Horsens har allerede drenge boende hos værtsfamilier i byen og søger nu endnu flere familier, der har plads til en ung ambitiøs fodboldspiller.

Vi har gode erfaringer med de drenge, vi lige nu har boende, og hvis vi skal tage et typisk forløb, ser der sådan her ud:

Drengene flytter til en værtsfamilie, hvor de i løbet af 6-9 måneder er faldet så godt til i byen, både på fodboldbanen, i skolen og i fritiden at de vælger en studiebolig, hvor de så enten bor alene eller sammen med en fodboldkammerat.

Det giver tryghed, ro og bedre betingelser for at lykkes som både fodboldspiller og skoleelev, hvis der bliver skabt en klar og tydelig ramme hos en værtsfamilie det første stykke tid, man er i Horsens.

Drengene betaler selvfølgelig for kost og logi, mens de bor hos en værtsfamile.

Kunne du/I være interesseret i at blive værtsfamilie for det næste store AC Horsens-talent eller vil I høre mere, så kontakt Torben Knudsen på tk@achorsens.dk eller tlf. 42127270.