AC Horsens fans

U13: Flot præstation bag gul 2-1 sejr

07.06.2021 12:35

AC Horsens’ U13-hold vandt med 2-1 over Kolding IF på CASA Arena Horsens.

I ugen op til kampen havde der været fokus på genpresset, hvor der især blev arbejdet med at lukke spilmuligheder for de spillere, der ikke kan nå at gå i pres på bolden.

Kampen startede med et veloplagt U13-hold, hvor der især i presset blev leveret stor kvalitet og arbejdsindsats, og dette gjorde, at AC-drengene kunne lægge et tryk og erobre bolden meget højt i banen.

Det første mål kommer efter en erobring højt og en flot scoring.

Derefter fortsatte det hårde gule tryk, hvor Kolding havde svært ved at komme op på vores halvdel.
Dette fortsatte kampen igennem, hvor der blev leveret en enorm kvalitet, arbejdsindsats og fokus fra hjemmeholdets side. Dette gjorde, at Kolding nåede over midten meget få gange i kampen, og at AC Horsens kunne skabe mange chancer på varierede måder.

- Vi præsterer rigtig godt, det var især godt at se at drengene tog fokuspunkterne fra ugens træning med i kampen, og så er det imponerende, at de leverer en hel kamp med fuld fokus på opgaverne. Rigtig mange spillere præsterer rigtig godt, og der blev udvist en vindermentalitet og et sammenhold, som jeg sjældent har set, det var rigtig fedt at se, siger cheftræner Séamus Peare Bartholdy.

AC Horsens - Kolding IF 2-1 (1-1)
2' 1-0 Oscar Mandrup
7' 1-1
45' 2-1 Lukas Weng (Tobias Garly)