U19 er i pokalfinalen: Vi skal nyde det og finde de ekstra procenter

07.06.2021 15:23

JYSK Park danner rammen om U19-pokalfinalen mellem AC Horsens og Esbjerg fB.

AC Horsens’ talentfulde U19-mandskab har kvalificeret sig til pokalfinalen, og ”de gule” møder Esbjerg fB tirsdag den 8. juni klokken 19.00 på JYSK Park i Silkeborg.

Christian Hansen er cheftræner for U19-holdet, og han udgør trænerduoen sammen med assistenttræner Sebastian Kattrup. Hansen har glimrende erfaring med pokalfinaler, for han stod i spidsen for AC Horsens’ U15-hold, der mod alle odds gik hele vejen for fire år siden mod FC Midtjylland.

Morgendagens modstander fra Vestjylland har vundet 12 kampe i træk og kommer med masser af selvtillid, power og direkte spil. Holdet består af dygtige spillere med høj individuel kvalitet, og mange af dem er 2. års, hvilket betyder, at holdet er spillet godt sammen. Cheftræner Steffen Ernemann, med en fortid i AC Horsens-trøjen, lægger stor vægt på sammenholdet og kollektivet, og han har formået at skabe en stærk enhed.

- Ernemann er en super god fyr, og han har fået godt styr på Esbjerg-holdet, hvilket deres nuværende form indikerer meget godt, men jeg tror helt sikkert på, at vi kan drille dem og komme frem til chancer. Vi skal være skarpe og slå til, når chancerne byder sig, siger Christian Hansen og fortsætter:

- Vi skal ud at være i nuet og nyde at spille finalen. Det er stort for os alle, og det er meget få kampe, der har prædikatet finale i løbet af sæsonen, og derfor er vi godt forberedt på Esbjerg, og hvad vi selv skal gøre. Vi skal finde de ekstra procenter, som alle har – både individuelt og som hold. Det bliver afgørende, lyder det fra Hansen.

Det er en kæmpe motivation for alle i og omkring AC Horsens at hente pokalen hjem til Langmarksvej, og forhåbentlig finder mange horsensianere vej til JYSK Park. De to finalehold opfordrer til, at publikum bliver testet og får et negativt svar, inden man møder op på stadion. Der er selvfølgelig også krav om mundbind, når man bevæger sig rundt på JYSK Park.