AC Horsens kunne ikke følge op på drømmestart

12.09.2021 13:39

FC Fredericia vandt med 3-1 på CASA Arena Horsens.

AC Horsens havde søndag eftermiddag besøg af topholdet FC Fredericia, der desværre kunne rejse hjem med alle tre point efter en 3-1 sejr.

Magnus Riisgaard Jensen gav ellers det gulklædte hjemmehold en fantastisk start, da han headede Janus Drachmanns fine hjørnesparksbold i kassen til stor jubel for de over 2.000 tilskuere på CASA Arena Horsens.

Føringsmålet var en naturlig konsekvens af en hidsig åbning fra hjemmeholdets side, og FC Fredericia-spillerne havde det svært med det tunge pres.

I det 12. minut sendte Patrick Egelund den første advarsel afsted til hjemmeholdet, da han efter kvikt spil sendte bolden forbi kassen. Fire minutter senere udlignede Samson lyede, da han fra distancen scorede helt ude ved stolpen. I det 19. minut var Nicolaj Ritter få centimeter fra at banke bolden i kassen, men han ramte overliggeren fra tæt hold.

Desværre kom 2-1 i målet i det 26. minut, da Kristian Kirkegaard scorede i det lange hjørne. Anders K. Jacobsen og Jonas Gemmer forsøgte med et par afslutninger inden pausen, men helt farligt blev det ikke.

Casper Tengstedt var tæt på at bringe balance i regnskabet et halvt minut inde i 2. halvleg, da Janus Drachmann fandt ham med et godt indlæg, men træværket stod i vejen for hovedstødet. Kort efter kom Mikkel Lassen frem til en god mulighed, men keeperen stod i vejen. I den anden ende blev Matej Delac den store i duellen med Samson lyede.

Fem minutter var der blot spillet af 2. halvleg, da Kristian Kirkegaard udnyttede en alt, alt for passiv AC-defensiv og prikkede bolden i kassen til 1-3.

Derfra stod der AC Horsens på resten af hjemmeholdet, og der blev også kreeret chancer til Lirim Qamili, Jannik Pohl, Casper Tengstedt og Jonas Gemmer, men bolden ville ikke ind.

AC Horsens pressede på i slutminutterne, og det gav blandt andet en stor chance til James Gomez, men han kunne heller ikke få netmaskerne til at blafre.

AC Horsens spiller udekamp mod Hobro IK lørdag den 18. september, og der er stor interesse for at deltage i udebaneturen. Den første bus er fyldt, og den næste bus er godt i gang med at blive fyldt med gule fans. Klik her for at købe billet til udebaneturen.

AC Horsens spiller hjemmekamp igen torsdag den 23. september klokken 18.00 mod Silkeborg IF i Sydbank Pokalen og søndag den 26. september i NordicBet Ligaen, når Nykøbing FC gæster CASA Arena Horsens.

AC Horsens – FC Fredericia 1-3 (1-2)
1-0 Magnus Riisgaard Jensen (6.)
1-1 Samson Iyede (17.)
1-2 Kristian Kirkegaard (26.)
1-3 Kristian Kirkegaard (50.)

AC Horsens: Delac, Lassen (Lange, 81.), Gomez, Kiilerich, Riisgaard Jensen, Santos (Sigurdarson, 77.), Drachmann, Gemmer (Kruse, 78.), Lassen, Tengstedt, Jacobsen (Musonda, 61.), Qamili (Pohl, 61.).

FC Fredericia: Nybo, Ritter, Gertsen, Nissen, Nielsen (Olsen, 54.), Jensen, Kirkegaard, Kristensen (Jensen, 18.), Nambishi, Egelund (Holvad, 54.), Iyede (Basse, 75.).

Advarsel, AC Horsens: Gemmer (30.), Drachmann (79.)