Stærk gul præstation i reserveligakamp mod Silkeborg IF

13.09.2021 13:40

Aron Sigurdarson scorede AC Horsens' mål i kampen, der sluttede 1-1.

AC Horsens mødte Silkeborg IF i Reserveligaen mandag eftermiddag på CASA Arena Horsens, og kampen sluttede 1-1.

Der var kun spillet få minutter, da Julius Voldby Rosenberg Hansen måtte humpe ud efter en nærkamp, og han blev erstattet af Jonas Kirkel.

Det var gæsterne fra Silkeborg, der kom frem til kampens første nævneværdige afslutning, men skuddet strøg forbi det lange hjørne efter godt et kvarters spil. To minutter senere leverede Tonny Brochmann og Aron Sigurdarson fine ting, der banede vejen for en stor chance til Jannik Pohl, men han blev nedlagt, inden han fik mulighed for at afslutte.

Aron Sigurdarson var hurtig til at tage bolden, og han scorede usvigeligt sikkert, da han fintede målmanden til den ene side og placerede bolden modsat. Tre minutter senere forsøgte den rapfodede islænding at dreje en frisparksbold op i krydset, men målmanden slap med skrækken.

AC Horsens overtog initiativet i kampen og havde klart det fysiske overtag mod et Silkeborg-mandskab, der ikke fik spillet til at fungere.

Nyankomne Jashar Beluli blev skiftet ind i pausen, og han havde kun været på banen i otte minutter, inden han blev fældet i feltet. Tonny Brochmann måtte dog se sit forsøg fra pletten blive reddet af målmanden.

I det 65. minut var Beluli selv i afslutterens rolle, da Sigurdarson fandt ham på midten i en omstilling, men målmanden stod i vejen. Et minut senere serverede Beluli en cutback-aflevering for Alexander Ludwig, der skød over kassen.

Desværre udlignede gæsterne til 1-1 efter en gul opspilsfejl, og der faldt ikke flere mål, selvom begge mandskaber kom frem til en mulighed i slutminutterne. Marcus Bobjerg måtte hive en fremragende redning ud af ærmet fem minutter før slutfløjtet, da Søren Tengstedt forsøgte at overrumple ham med et fladt skud.

Tæt på kampens overtid var Angelo Nehmé tæt på at nå bolden foran Silkeborgs målmand, da han havde sagt farvel til to forsvarsspillere, men målmanden fik sparket bolden ud til indkast.

AC Horsens: Bobjerg, Hansen (Kirkel, 9.), Stagaard, Ludwig, Wagner (Nehmé, 62.), Lange, Kruse, Brochmann (Gaarde, 79.), Hlynsson, Sigurdarson (Rosenberg, 79.), Pohl (Beluli, 46.).