U19: AC Horsens tabte til rækkens bedste hold

15.09.2021 12:10

FC København vandt med 4-1 på CASA Arena Horsens.

AC Horsens skulle lørdag bide skeer med FC København, som cheftræner Christian Hansen inden kampen havde kaldt det bedste hold i U19 Ligaen. FC København havde inden lørdag slået Lyngby med 7-0 og Sønderjyske med 9-3, så københavnerne havde vist, at de godt vidste, hvor målet stod.

Der var heller ikke spillet mere end 3 minutter, da gæsternes islandske topscorer Orri Oskarsson headede gæsterne foran, og kun 2 minutter senere bankende Jeppe Corfitzen bolden i nettet på et flot landskud, hvor det dog lignede, at ”de gule” blev snydt for et frispark.

Men den vilde start stoppede ikke her. Minuttet efter bragte Asbjørn Gaarde spændingen tilbage i opgøret, da han først selv erobrede bolden og efterfølgende sparkede bolden flot i nettet.

Herefter kom der mere ro på kampen, og det var med gæsterne i teten, og de viste flere gange eksempler på deres høje niveau, men Anders Hoff tog sig sikkert af de afslutninger, som kom i resten af halvlegen. I den anden ende havde Julius Hansen og Asbjørn Gaarde begge fine tilbud, som dog ikke blev omsat til mål.

Fra 2. halvlegs start bed hjemmeholdet fra sig, men de fine optræk blev aldrig fulgt helt til dørs. Det udnyttede gæsterne, da de efter en times tid spillede sig igennem hjemmeholdets højre forsvarsside, og efter lidt pingpong kunne Jeppe Cortfitzen sparke bolden ind til 3-1. Kort efter så den gule defensiv skidt ud, og Orri Oskarsson kunne udbygge til 4-1, som også blev kampens resultat.

Vi fangede cheftræner Christian Hansen efter kampen:

- Det er lidt en blandet fornemmelse, jeg står med her efter kampen. Offensivt har vi egentlig fine optræk til noget, som kunne blive rigtig farligt, men vi mangler lige den sidste kvalitet i de afgørende sekvenser. Defensivt bliver vi jo for alvor sat på prøve, og langt hen ad vejen består vi, men vi laver alligevel nogle lidt for store fejl - også hvor Hoff må redde os, og dem skal vi have udryddet, fortæller Christian Hansen og fortsætter:

- Jeg er glad for reaktionen efter FC Københavns 2-0 scoring, for indtil de scorer til 3-1, så holder vi fint liv i kampen, og med lidt held kunne vi have fået udlignet. Vi spiller mod, i mine øjne, det klart bedste hold i Ligaen, så vi fik lov til at stå på tæer og se, hvad det kræver. Vi er kommet tættere på, men vi har stadig et stykke op til top 3-holdene, slutter Hansen.

AC Horsens - FC København 1-4 (1-2)
3' - Orri Oskarsson
5' - Jeppe Corfitzen
6' - Asbjørn Gaarde
58' - Jeppe Corfitzen
67' - Orri Oskarsson