AC-VB: Sydbank kører eventtrucken frem ved CASA Arena Horsens

21.10.2021 15:58

Sydbank ruller sjove aktiviteter ud.

AC Horsens tager imod Vejle Boldklub i et brag af en kamp tirsdag den 26. oktober klokken 18.00, når de to klubber mødes i Sydbank Pokalen.

Det er CASA Arena Horsens, der danner rammen om lokalopgøret, og Sydbank parkerer den flotte eventtruck ud for Sydtribunen, der vender ud mod Langmarksvej.

Trucken er et facetteret oplevelsesstadion, hvor du indvendigt vil kunne blive klogere på alt om turneringen på den digitale infoskærm, tage billeder foran ”pressevæggen”, spille Sydbank Pokalen-kampe på PlayStaytion eller dyste 1 mod 1 i fodbold-pong i det lille stadionhjørne i enden af bussen. Når vejret og omgivelserne tillader det, så vil der også være åbent på tagterrassen, hvorfra man kan nyde kampen på banen med den bedste udsigt fra små fem meters højde.

Når den meget genkendelige lastbil skal transporteres rundt i landet, er der også tænkt på miljøet: den kører udelukkende på HVO Biodiesel, der giver en CO2-reduktion på 90 % og samtidig mindsker udledningen af partikler og NOx, ligesom røggenereringen reduceres betydeligt.

Kig forbi eventtrucken sammen med familie og venner.

Parkering
Der er stor interesse for at overvære kampen mod Vejle, og testcentret på CASA Arena Horsens optager en del af parkeringspladsen bag Østtribunen, så AC Horsens opfordrer til at parkere ved Forum Horsens. Det er naturligvis også muligt at parkere ved Learnmark Horsens på Stadionsvej 2.

Kom i god tid og køb billet online
AC Horsens opfordrer tilskuere til at komme i god tid og købe billet eller sæsonkort på abonnement online.

Klik her for at læse mere om sæsonkort på abonnement.

Klik her for at læse mere om billetkøb til kampen mod Vejle.