Lokalbrag i Sydbank Pokalen på CASA Arena Horsens

25.10.2021 10:36

AC Horsens tager imod Vejle Boldklub

Den gule hjemmebane danner rammen om ottendedelsfinalen i Sydbank Pokalen mellem AC Horsens og Vejle Boldklub, og kampen fløjtes i gang tirsdag den 26. oktober klokken 18.00.

Hvis man spørger rundt omkring på arbejdspladser, i idrætsforeninger eller på uddannelsesinstitutioner i Horsens, så betyder lokalopgørene mod Vejle meget for mange mennesker, for begge byer er ofte repræsenteret med medarbejdere eller elever i Horsens og omegn.

Det udløser nok en del venskabelige drillerier før og efter kampen, og det er noget af det, lokalopgørene lever af.

AC Horsens forventer mange tilskuere til kampen, og derfor opfordrer klubben til at købe billet online via achorsens.dk eller app’en, og der opfordres også til at komme i god tid.

Der er fortsat mulighed for at parkere bag Østtribunen, men der er ikke så mange parkeringspladser som normalt på grund af testcentret. I stedet opfordres tilskuere til at parkere ved Forum Horsens eller ved Learnmark Horsens på Stadionsvej 2.

AC Horsens’ gode samarbejdspartner Sydbank Sydbank parkerer deres flotte eventtruck ud for Sydtribunen, der vender ud mod Langmarksvej.

Trucken er et facetteret oplevelsesstadion, hvor du indvendigt vil kunne blive klogere på alt om turneringen på den digitale infoskærm, tage billeder foran ”pressevæggen”, spille Sydbank Pokalen-kampe på PlayStaytion eller dyste 1 mod 1 i fodbold-pong i det lille stadionhjørne i enden af bussen.

Kig forbi eventtrucken sammen med familie og venner.

Klik her for at købe billet til pokalkampen.